Societatea înseamnă “ACEM Branduri AZ SRL”, persoană juridică înființată în confomitate cu legislația din România, cu sediul în România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J11/491/05.09.2016, având cod unic de identificare 36491677.

LPPC (OG 21/1992) – Legea privind protecția consumatorilor

LPDP (Legea 677/2001)- Lege pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Site înseamna site-ul: www.branduriaz.ro

Utilizator sau client înseamnă persoană care folosește site-ul www.branduriaz.ro

Date personale înseamnă date cu caracter personal în sensul LPDP.

Plata ramburs înseamnă plata ramburs în sensul legislației privind serviciile poștale.

Dispoziții generale

Acest site este proprietatea ACEM Branduri AZ SRL, cu sediul social în Caransebeș, jud. Caraș-Severin, telefon contact: +40752098804 (Luni – Vineri: 8:00 – 17), e-mail: office@branduriaz.ro

Drepturile de autor aferente conținutului site-ului aparțin societății noastre. Prin utilizarea sau înregistrarea în calitate de utilizator al site-ului nu vi se acordă dreptul de a utiliza sau descărca pozele aferente produselor, respectiv mărcilor comerciale prezentate, logo sau orice alte informații inserate în site. Copierea sau descărcarea de informații din acest site nu transferă asupra Dumneavoastră drepturile de autor asupra acestor informații. Conținutul site-ului poate să fie schimbat oricând, fără nicio notificare prealabilă a utilizatorilor.

Comenzile se efectuează prin:

Internet pe branduriaz.ro
Telefonic: 0752098804 de luni pâna vineri, între orele: 08:00-17:00.

Plasând comanda, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare BranduriAZ. BranduriAZ confirmă imediat acceptarea comenzii spre realizare.

Prețurile

Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Clientul are următoarele posibilități de plată: card de credit sau ramburs la ridicarea coletului. La prețul plătit pentru produs(e) trebuie adăugate costurile de curierat (prin XCurier), care depind de greutatea coletului cât și de distanța până la adresa de livrare a coletului.

Expedierea mărfurilor

Expedierea mărfurilor se efectuează în termen de 5-7 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.

Marfa este expediată în ordinea primirii comenzilor. Livrările se realizează pe întreg teritoriul României. La livrare destinatarul semnează dovada de predare-primire, care confirmă livrarea în integralitate și fără deficiență a produselor comandate.

Dreptul de returnare a mărfii

Garantăm dreptul de returnare a bunurilor comandate, fără a explica motivul. Returnarea produselor se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării.

Rambursarea va avea loc cel târziu în termen de 14 zile de la data primirii de către BranduriAZ a mărfii returnate de către Cumpărător.

Produsele se vor expedia pe cheltuiala proprie, la adresa: Calea Severinului, nr 180, Caransebeș, jud. Caraș-Severin, cod postal 325400, cu notificarea prealabilă a societății noastre pe adresa de mail office@branduriaz.ro, specificând numărul comenzii și codul/codurile produselor returnate.

Retururile se acceptă numai în cazul în care nu există dovada că produsul a fost purtat, deteriorat sau prelucrat și trebuie însoțit de factură, chitanță și ambalajul original.

Reclamații

Dacă produsul nu este conform descrierii, puteți solicita returnarea sau înlocuirea produsului. Rambursarea plății sau înlocuirea mărfii vor avea loc în termen de maxim 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului nespecificat în descriere!

Protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, BranduriAZ are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții noștri, un membru al familiei lor sau alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră. Datele personale sunt culese numai pentru nevoile firmei noastre și prelucrate în scopul realizării de promoții și reclame, cu respectarea imperativului de protecție a datelor, impus de legislație. Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către firma BrnaduriAZ. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica și de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă, lucru care va fi semnalat în scris la adresa noastră de mail office@branduriaz.ro, sau pe Calea Severinului, nr. 180, Caransebeș, jud. Caraș-Severin, cod poștal 325400. Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a se adresa justiției.

Diverse

Produsele prezentate pe site au durata medie de utilizare de 2 ani și beneficiază de o garanție de conformitate egală cu durata medie de utilizare de 2 ani.

Societatea noastră nu va putea fi considerată responsabilă pentru neexecutarea contractului încheiat în caz de epuizare a stocului sau a nedisponibilității produsului, în caz de forță majoră, tulburări și greve totale sau parțiale, în special ale serviciilor poștale și ale mijloacelor de transport și/sau comunicație.

Comenzile efectuate de persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani vor trebui aprobate de către părinți. În caz de colectare accidentală a datelor personale ale unui minor, părinții au capacitatea de a se opune păstrării și/sau transmiterii acestora către terți.

În cazul în care utilizatorul s-a abonat la newsletter-ul societății, BranduriAZ are dreptul de a transmite utilizatorului newsletter-ul în orice moment. Utilizatorul poate solicita oricând dezabonarea de la newsletter accesând contul său de utilizator sau folosind link-ul de dezabonare pe care îl va primi odată cu newsletter-ul. Consumatorul poate oricând să renunțe de a-l primi, prin pagina profilului sau în site sau folosind linkul inclus în buletinul informativ, pentru ștergere.

BranduriAZ își rezervă dreptul de a șterge profilele utilizatorilor, care încalcă condițiile de utilizare ale site-ului sau ale licitației electronice, precum și profilele utilizatorilor, care sunt utilizate pentru folosul terțelor persoane.

BranduriAZ își rezervă dreptul de a publica reclame de orice fel și/sau de a crea linkuri către orice câmp al site-ului, conform legislației în vigoare.

Prezentul contract va fi guvernat de legea română. Limba prezentului contract este limba română. În caz de litigiu, instanțele competente sunt cele românești.